2014 Tema

Vores månedskonkurrence vil i 2014 komme til at foregå således:
Regler:

1. Du skal selvfølgelig være medlem af Skagen fotoklub for at kunne deltage i vores “månedskonkurrence”
  2. Billedet skal du selv ha taget i perioden.
  3. Billedet må gerne behandles i photoshop eller lignende program, men du skal kunne fortælle/lære øvrige medlemmer hvad du har gjort.
  4. Billedet skal afleveres rettidigt til billedredaktøren, billeder(a)skagenfotoklub.dk, billeder der bliver modtaget for sent vil ikke blive medtaget.
  5. Billedet skal være jpg og helst være mellem 1200px og 1920px i bredden (billeder der er større vil automatisk blive resized, 1920px til vores skærm i klubben og 1200px til hjemmesiden)

Efter fristen vil billederne blive nummereret og lagt ind på tema siden så man kan se alle billeder hjemme på sin egen skærm, og danne sig et indtryk og 2. mandag i hver måned på klubaften vil vi have en afstemning og bagefter en gennemgang billederne, for at kunne stemme skal man møde op.

Temalisten 2014:

reglerne kan blive tilpasset eller rettet i løbet af året.