2013 Tema

Vores månedskonkurrence vil i 2013 komme til at foregå således:

Regler:

1. Du skal selvfølgelig være medlem af Skagen fotoklub for at kunne deltage i vores “månedskonkurrence”
  2. Billedet skal du selv ha taget i perioden.
  3. Billedet må gerne behandles i photoshop eller lignende program, men du skal kunne fortælle/lære øvrige medlemmer hvad du har gjort.
  4. Billedet skal afleveres rettidigt til billedredaktøren, billeder(a)skagenfotoklub.dk, billeder der bliver modtaget for sent vil ikke blive medtaget.
  5. Billedet skal være jpg og helst være mellem 1200px og 1920px i bredden (billeder der er større vil automatisk blive resized, 1920px til vores skærm i klubben og 1200px til hjemmesiden)

Efter fristen vil billederne blive nummereret og lagt ind på tema siden så man kan se alle billeder hjemme på sin egen skærm, og danne sig et indtryk og 2. mandag i hver måned vil vi have en gennemgang og afstemning på klubaften, for at kunne stemme skal man møde op.

Temalisten 2013

Point

års resultat
Der vil blive fundet en månedsvinder og til slut en års vinder, ud fra point samlet gennem året. point vil blive givet efter følgende skala

1. plads = 5 point
  2. plads = 4 point
  3. plads = 3 point
  4. og resten = 1 point

ved stemmelighed er det højeste point der gives.

reglerne kan blive tilpasset eller rettet i løbet af året.